Povestea noastră

Honeycomb with honey

Certificări / Atestări

Carnet de comercializare – favorabil

Dreptul de utilizare a mențiunii de calitate facultativă „produs montan”

Buletine de analize periodice eliberate de ANSVSA

Atestat de producător

Certificat de înregistrare a mărcii

Certificat de calificare profesională - apicultor

Povestea noastră

Suntem o familie tânără, care locuim într-o zonă superbă din Subcarpați, mai exact în satul Sultanu din comuna Vișinești, județul Dâmbovița, un loc deosebit, care ne inspiră și ne descoperă în fiecare zi beneficiile naturii în mijlocul căreia am fost așezați de Creator.

Pasiunea pentru apicultură este moștenire de familie. Bunicul a fost printre primii din județ care, timp de 50 de ani a practicat apicultura ca pasiune și ca mijloc de trai. După 20 de ani, ca ultimi moștenitori, am reînnodat firul întrerupt și am descoperit pasiunea moștenită. Ea ne încarcă zilnic cu energie și ne menține viziunea cu care am pornit la drum.

La momentul acesta deținem o stupină cu peste 400 de stupi din care extragem produse apicole ale căror beneficii le promovăm pentru susținerea unui stil de viață sănătos.
Avem o gamă variată de produse apicole din stupina proprie, sortimente rare de miere și produse montane.
În curând vom deschide un Centru Apicol Multifuncțional folosind aerosolii din stup și zumzetul albinelor.

Misiunea noastră este aceea de a-i ajuta pe oameni să privească stupul ca pe o farmacie vie la care să le putem facilita accesul.

Se împlinesc unsprezece ani de când ne-am stabilit la Sultanu cu dorința de a face din locul acesta un „colț de Rai”, dar pe care să nu-l păstrăm doar pentru noi ci să-l împărtășim cu oamenii care prețuiesc natura, viața și sănătatea.